fbpx

Giitu Shop Oy:n järjestämien kilpailujen säännöt.

1. Kilpailun järjestäjä

Giitu Shop Oy

Y-tunnus: 2961838-1

2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä kerrotaan selvästi aina kyseisen kilpailun yhteydessä.

Kilpailuihin voi osallistua giitu.fi verkkopalveluiden käyttäjät, pois lukien POF Group Oy:n / Giitu Shop Oy:n työntekijät, sekä näiden perheenjäsenet. Kilpailuihin osallistumiset eivät edellytä ostamista.

3. Voittajien valitseminen ja ajankohta

Kilpailujen voittajat arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Arvonta tapahtuu kilpailujen yhteydessä määritellyinä ajankohtina. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta 7 pv:n mennessä arvotaan uusi voittaja, edellisellä arvonnan voittajalla ei tällöin ole palkintoon enää oikeutta.

4. Palkinnot

Arvonnan palkinto on määritelty kyseisen arvonnan yhteydessä. Palkintoa ei voi koskaan muuttaa rahaksi tai muuhun tavaraan.

Mikäli palkinto on lahja- tai alennuskortti, arvo käy maksuvälineenä ainoastaan verkkokauppamme tuotteille. Palveluja ja toimitusmaksuja ei lahjakortilla voi maksaa. Lahjakortilla tehdyille ostoksille ei ole rahan- tai arvonpalautus mahdollisuutta. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli lahjakortti on käytetty maksun osasuorituksena ja haluat palauttaa tai peruuttaa verkkokauppaostoksen.

5. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä virallisia sääntöjä.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden itsellään sääntömuutoksiin, mikäli muutoksia joudutaan tekemään tiedotetaan niistä tällä sivulla.

6. Henkilötietojen käsittely

Giitu Shop Oy henkilötietojen käsittely

 

7. Voittajien nimien julkaiseminen

Kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.

8. Järjestäjä ja kilpailuun osallistujan vastuut.

Giitu Shop Oy vastaa palkintoihin liittyvistä mahdollisesta arpajaisverosta.

9. Muut ehdot

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Giitu Shop Oy:stä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, Pinterestin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja.

 

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.