fbpx

Giitu on kiitos


Kun POF aloitti matkansa vuonna 2006 kukaan tuskin osasi aavistaa mikä matka on tultu. POF on tehnyt uraa uurtavaa työtä uudiskohteiden mallikalustamisessa yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa. Nyt alan edeltä kävijä ottaa seuraavia suuria askeliaan.

POF käyttää sisustuksissaan omaksi ostamiaan kalusteita ja jokainen kohde on suunniteltu asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kohteet on tehty niin houkutteleviksi, että saamme jatkuvasti kyselyitä sisustuksissa käytetyistä kalusteista. Tähän tarpeeseen vastaa Giitu!

POF Group

#Giitustakotiin®

Nyt, kiitos Giitun, voimme tarjota sisustuksissa käyttämämme tuotteet yritysasiakkaiden lisäksi myös kuluttajien saataville. Tuotteet ovat ammattilaistemme valitsemia ja voimme olla varmoja niiden sopivuudesta ja toimivuudesta erilaisissa sisustuskohteissa. Valikoimamme elää ja hengittää trendien mukaan, joten myynnissä olevat tuotteet ovat aina ajankohtaisia ja innovatiivisia.

Giitun vahvuudet ovat pitkäjänteisessä perheyrityksessä, jonka vakaat juuret ovat antavat tilaa visionääriselle ajattelulle ja joustavuudelle. Me Giitussa haluamme panostaa asiakkaan henkilökohtaisen ostoskokemuksen parantamiseen, asiakaslähtöisyyteen ja palvelualttiuteen, joka verkkokaupassa usein jää vajaaksi. Haluamme tarjota mielenkiintoista ja rikasta sisältöä, joka inspiroi asiakkaita sekä Blogin että verkkokaupan puolella.

Giitu on sisustamisesta kiinnostuneiden kohtaamispaikka.

Sisustuskellari®

Sisustuskellarissa myymme POF:n mallisisustuksissa käytettyjä kalusteita ja tavaroita, jotka tarkistamme ja kuvaamme myyntiin. Kaikki tuotteet ovat “kuluttaja” käyttämättömiä ja voit huoletta tehdä ostopäätöksen vaikkapa sohvasta tai sängystä.

Ostopäätöksesi helpottamiseksi olemme luoneet Patinamittarin, joka kertoo Sinulle tuotteen kunnon ja mahdolliset käytönjäljet. Sinulla on myös mahdollisuus noutaa tilauksesi suoraa Meiltä ja pääset itse tarkistamaan tuotteen ennen maksua.

Sisustuskellariin ei ilmesty suuria tuote-eriä vaan tuotteet todella ovat erilaisista myyntisisustuksista peräisin, joten valikoima vaihtuu nopeasti ja nopeat syövät hitaat!

Kiitos, tack, takk, spasiba, Giitu.

Avasimme kaupan kaikessa hiljaisuudessa elokuun 20. päivä ja valmistelemme Giituspäivän lanseerausta, joka tapahtuu lokakuun 24. päivä. Tälläkin välin kauppa ja tiimimme ovat valmiina ja vastaa mielellään kysymyksiinne ja tilauksiinne!

Kiitos on pieni sana, jossa on suurta tunnetta. Kiitos tuntuu hyvältä ja nostaa mielen korkealle. Giitu on kiitos!

T: ASLAK asiakaspalvelunne

TAKAISIN BLOGI LISTAUKSEEN

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.