fbpx

Kiitos, tack, takk, spasibo, Giitu.

Verkkokauppamme palvelee kuluttaja- kuin yritysasiakkaitamme. Piece of Furniture (POF) on tehnyt uraauurtavaa työtä uudiskohteiden mallikalustamiseen yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa. Syksyllä 2006 tehtiin ensimmäinen mallikalustus uudisasuntoon Tampereen keskustassa. Pitkäjänteisellä työllä, yrittämisellä ja asiakkaiden vakuuttamisella nousimme alan edelläkävijäksi.

Vuonna 2012 nousi vakiintuvaksi tavaksi malliasuntojen sisustaminen ja alalla se tarjosi POF:lle mahdollisuuden kasvuun. Uudiskohteiden myynti rakennusliikkeille on helpompaa, kun asuntoesittelyssä ei tarvitse myydä tyhjiä asuntoja ilman tunnelmaa. Tunnelma luodaan ammattilaistemme osaavalla sisustamisella. Olemme palvelleet rakennusliikkeitä, niin hyvin kuin se on mahdollista ja tänään teemme sisustuksia lähes koko Suomessa. POF sisustustiimit ovat tänään pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Tiimimme tekevät kohteita Oulun ja Kuopion korkeudelle saakka.

POF käyttää sisustamisessa omaksi ostettuja kalusteita ja jokainen kohde on suunniteltu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kohteet on tehty, niin houkutteleviksi, että saamme kyselyitä sisustuksissa käytetyistä kalusteista.

Tähän tarpeeseen vastaa Giitu.fi sisustusverkkokauppa.

20.8.2019 avattiin sisustusverkkokauppamme. Valikoimamme koostuu sisustustuotteista, joita käytämme mallikalustamisessa. Tuotteet valitsevat ammattilaisemme ja voimme olla aivan varmoja niiden sopivuudesta erilaisiin sisustamisen tarpeisiin. Lisäämme jatkuvalla tahdilla tuotteita kauppamme valikoimiin.

Sisustuskellarissa myymme tavaraa, joita on käytetty mallisisustamisessa. Tavarat ovat periaatteessa “kuluttaja” käyttämättömiä ja voit huoletta tehdä ostoksen esimerkiksi sohvasta tai jopa sängystä.

Blogissamme haluamme tarjota sisustustusideoita ja tuotevinkkejä. Blogikirjoituksissa mukana on usein vieraskynäkirjoittajia ja blogeja toteutetaan paljon yhteistyössä POF blogin kanssa.

Tiesitkö muuten, että Giitu tarkoittaa saameksi kiitosta?

P.S. Seuraathan meitä Instagramissa ja Facebookissa äläkä unohda tilata uutiskirjettämme. Se onnistuu helposti sivun alareunasta.

 

Tervetuloa ostoksille, Giitu.