fbpx

Mitä tekisi kun nyt ei ole aika lähteä mihinkään. Olla kotona, mökillä… Miksei nauttisi elämästä kuumassa suihkussa, lilluen kylpyammeessa tai jopa paljussa. Jotkut saunovat olan takaa ja unohtavat arjen murheet. “Kun soivat kiukaan mustat urut, unohtuvat arjen surut”. Kietoudu reiluun kylpypyyhkeeseen ja keitä mutteripannulla itsellesi kunnon kahvit. Saunanraikkaana on mukava odottaa huomista. “Kyllä huominen sen kertoo” onko maailma takaisin raiteillaan. Nyt on se hetki jolloin punnitaan oman ajan arvo. Lataa paristosi, niitä tullaan tarvitsemaan kohta ja latausaika jää silloin lyhyeen!

 

Teak saippua-annostelijassa säilytät tyylikkäästi tärkeään käsienpesuun tarvittavat saippuat. Saippua-annostelija on myös ekologinen vaihtoehto yksittäisille muovisille purkeille kun voit ostaa suuremman täyttöpakkauksen. Pyykkikoriin perheenjäsenet keräävät likaiset pyykit pyykinpesua varten ja hyvässä lykyssä toimittavat ne siinä pesupaikalle saakka.

Saunotuttaako? No saunotuttaa melkein joka päivä. Onko puukiuas parempi kuin sähkökiuas? Käytetäänkö teillä saunavastaa vai -vihtaa? Aivan sama kunhan sillä saa veren kiertämään. Saunaan asiakaspalvelumme suosittelee seuraavia tuotteita: saunasanko vedelle ja veden heittämiseen kauha. Pyllyn alle puhdas laudeliina, uusi vasta (vai oliko se vihta?) pehmenemään lämpimään veteen. Löylytuoksu löylyveteen hajuaistia hellimään. Kuonat iholta kuorii hellävaraisen tehokkaasti pesukintaalla. Seinällä on uusi mittari joka kertoo optimaalisen lämpötilan saunomiseen.

 

Mutta mitä teki riipputuoli saunassa, ei niin yhtään mitään… se onkin parvekkeella jossa on mukava jatkaa rentoutumista saunan jälkeen jäähdytellen tai vaikka aamusella kahvikupin kera. Kahvin keitin mutteripannulla ja blinin, lätyn tai letun paistoin juuri sopivalla pannulla. Tee ruokaa padoissa hauduttamalla ja luot itsellesi lisää aikaa nauttia elämän tärkeistä hetkistä, vaikka etätöistä.

 

Viuhahditko palaveriin liian vähissä vaatteissa. Ei huolta, ratkaisimme asian ottamalla mallistoon etätyötakin. Tämä takki sopii aamupalaveriin, iltapalaveriin kuin parvekepardeihin. Nyt ei kaulukset kiristä ja ihotuntuma on ihana. Malli sopii kaikille sekseille ja kokoja löytyy S/M/L. Materiaali on puuvillan ja pellavan perfekto yhdistelmä. Voit jakaa tätä tyyliä myös lahjaksi nyt kun kevät on erilaisten (etä)juhlien aikaa.

Etätyössä on myös hyvä olla kaveri, kenelle juttelet parhaat ideasi kun koirasi ja kissasi eivät enää jaksa kuunnella. Cast Away elokuvassa oli useamman vuoden ajan Tomin kaverina Wilson meillä se on tämä mallinukke, jonka voit nimetä mieleiseksesi ja laittaa töihin.

 

PAHOITTELEMME PITKITTYNEEN POIKKEUSTILAN AIHEUTTAMAA AJOITTAISTA SEKAVUUTTA JUTUISSAMME! Terveisin ASLAK “pilkettä silmäkulmassa” asiakaspalvelumme.

 

 

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.