fbpx

Juhlakausi on aluillaan ja monella voi olla tiedossa useitakin (etä)juhlimisia. Olemme keränneet tälle sivulle sopivia lahjaideoita eri tilaisuuksiin. Lahjakortti on aina varma valinta, mutta meiltä löydät myös monia muita ihania lahjaksi sopivia tuotteita.

Voimme toimittaa lahjan suoraan saajalle. Tällöin liitämme mukaan räätälöidyn saatekirjeen ja tavanomaiset tilaustiedot toimitamme ostajalle sähköpostitse. Jos valitset toimituksen toiseen osoitteeseen kirjoita tilauksen kommenttikenttään mitä haluaisit saatekirjeessä lahjansaajalle kertoa.

Äidille

Äitienpäivä saa monet pohtimaan hyviä lahjaideoita äideille ja isoäideille. Giitusta löytyy paljon hyviä lahjaideoita äideille, mutta älä nyt ensimmäisenä katsele patoja ja kattiloita ellet varmaksi tiedä, että ne olisivat äidin mieleen. Hemmottele äitiä vaikkapa ylellisillä kylpypyyhkeillä ja tuoksukynttilöillä.

Vastavalmistuneelle

Opiskelunsa päättävä on lahjansa ansainnut kovan puurtamisen jälkeen ja edessä voi olla esimerkiksi muutto omaan kotiin. Nuorelle ajankohtaiset lahjat ovat panostus tulevaisuuteen ja mikä olisi sen parempi kuin uuteen kotiin sijoitettava klassikko Cuero!

Uuteen kotiin

On sitten kyse nuorenparin yhteisestä kodista, opiskelijaboxista tai muuten vain muutosta uuteen kotiin löydät käytännölliset ja mieluisat lahjat Giitusta. Ruisleipää meillä ei ole tarjota, mutta perinteistä suolaa meiltä kyllä löytyy.

 

Etusivulle     Ylös