fbpx

Sisustuskellari
Sisustuskellari on parhaillaan rakenteilla ja tammikuussa lanseeraamme suuren joukon tuotteita. Tilaa uutiskirje niin saat tiedon ensimmäisten joukossa!

Sisustuskellaristamme löydät paljon aiemmin mallisisustuksissamme käytettyjä uudenveroisia tuotteita, joille haluamme löytää nyt uuden kodin. Sisustuskellarin tuotteet ovat suunnittelijoiden valitsemia tuotteita rakennusliike kohteisiin ympäri Suomea. Malliasuntoihin on tehty yksilöllisiä sisustuksia kohteeseen sopivin suunnitelmin. Tuotteet ovat pääsääntöisesti lähes uudenveroisia, tai ainakin vähintään loistavia löytöjä. Sisustuskellarin tuotteet poikkeaa ainutlaatuisesti, siten ettei ne ole olleet kuluttajakäytössä! Tuotteet voivat olla tuttuja, koska olemme käyttäneet sisustuksissa jälleenmyyjiltä hankittuja sisustustavaroita. Löydä omasi.

Sisustuskellarissa myytävät tuotteet luokitellaan Patinamittarilla, jonka symboli on suurennuslasi. 

  • 1 symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.   
  • 2 symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja jotka on helposti havaittavissa.
  • 3 symbolia annetaan tuotteelle, joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.

Olemme kaikissa Sisustuskellarissa myynnissä olevissa tuotteissa aivan 100 %:n rehellisiä kertomaan vioista ja kunnosta. Mikäli epäilet tuotteessa olevan vian häiritsevän kotona sisustuksessa, voit kysyä meiltä aina lisätietoja. Lähetä meille sähköpostia [email protected] ja vastaamme tiedusteluusi!

TAKAISIN BLOGI LISTAUKSEEN

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.