fbpx

Ruokapöydät

Ruokapöytä on yksi kodin tärkeimpiä elementtejä. Kiireisenkin arjen keskellä ruokapöytä kokoaa perheen yhteen. Giitusta löydät paljon eri tarpeisiin ja tyyleihin sopivia ruokapöytiä.

Tuolit

Tuolien valinnalla voit vaikuttaa ruokailutilasi tyyliin ja mukavilla tuoleilla saat perheen ja vieraat viihtymään pidempään. Erilaisilla tuoleilla voit helposti piristää vanhan pöytäsi fiilistä. Onko valintasi ylellinen ja moderni Charlotte, retro Hyke, maskuliininen Rovde vai ajatonta luksusta huokuva Skreia?

Sisustustyynyt

Raikasta kotisi ilme uusilla kesäisillä tyynyillä. Meiltä löydät monen kokoisia ja värisiä sisustustyynyjä eri tyyleihin ja tarpeisiin. Kauniilla kukkatyynyillä lisäät parvekkeellesi kukkaloistoa vaikkeivat oikeat kukat ole ihan vielä päässeet vauhtiin tai vaikket olisi kummoinenkaan viherpeukalo.

Cuero

Ajaton klassikko nyt poikkeukselliseen tarjoushintaan. Varma lahjaidea esimerkiksi vastavalmistuneelle. Cueron lepakkotuoli on ihanteellinen istua ja muotoilunsa puolesta se sopii pienempäänkin tilaan.

Etusivulle     Ylös

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.