fbpx

Talviseen parvekkeeseen on myös hyvä varautua. Aidot kasvit kääntyvät odottamaan jälleen uutta kevättä ja parveke kaipaa erilaista sisustusta. Lampaantalja on monelle suosikkituote tuoleille lämmittämään kun menemme kohti talvea. Parvekkeilla käytetään useasti lämmittimiä ja käyttöä jatketaan useasti läpi vuoden. Erilaiset torkkupeitot on myös tarpeelliset illanvietoissa, varaa myös vieraille lämmikkeitä harteille. Mallistomme Nardi kesäkalusteet kestävät käyttöä ja ovat mukavat myös silloinkin kun keli parvekelasien toisella puolella on kaikkea muuta kuin helteinen. Kokosimme sinulle ehdotuksia, millä tulevaa kesää on mukava odottaa!

Nykyasuntoihin rakennetaan myös normaalia isompia kylpylänomaisia tiloja ja Nardi kalusteet sopivat tyylillisesti kuin materiaaliltaan käytettäväksi kosteissa tiloissa. Vinkki, myös taloyhtiöiden saunatilat voi kalustaa tuotteillamme! Pyydä tästä tarjous! Onko kotonasi sisustusta kaipaava takkahuone tai viherhuone? Rottinkituoleilla ja pöydällä luot itsellesi tyylikkään levähdyspaikan.

Tuolien kanssa sopii hyvin käytettäväksi tuuhea Cuero lampaantalja, joka lämmittää mukavasti ja tuntuu miellyttävältä!

Etusivulle     Ylös

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.