fbpx

Terassikausi alkoi, rajoituksia purettiin ja vaikka kesä on jo kääntymässä lopuilleen vielä kerkiää rentoutumaan terassilla. Kaikkia ei kuitenkaan huvita lähteä julkisille terasseille nauttimaan auringosta, silloin se oma terassi voi olla paras terassi. Näillä kalusteilla se ei ainakaan jää varustuksesta kiinni!

KESÄJUHLIEN PARHAAT

Illanistujaisia, rapujuhlia, kesähäitä… Saat kestittyä mukavasti suuremmankin juhlijajoukon ihanilla Nardin kalusteilla, jotka voit säilyttää kompaktisti pinottuina. Hyvä ruoka, parempi mieli ja vieläkin parempi kun istut mukavassa tuolissa.

LOKOISAAN OLESKELUUN

Kesän parhaimpiin aktiviteetteihin kuuluu olla tekemättä mitään ja mukavasti rentoutuen. Suomen lyhyestä kesästä pitää muistaa nauttia, kyllä niitä hommia kerkiää tehdä myöhemminkin.

 

AURINGON PALVONTAAN

Vaikka tänä kesänä aurinkoa palvotaan kotosuomessa lisää etelän tunnelmaa saat terassillesi kunnon aurinkotuolilla. Ota mukava asento, laita silmät kiinni ja voit melkein kuvitella olevasi lomalla tropiikissa!

TERASSIN SOMISTUKSEEN

Terassin ja parvekkeen viihtyisyyden viimeistelet kauniilla yksityiskohdilla. Paahteisellekin paikalle saat lisättyä vihreyttä helppohoitoisilla tekokasveilla.

Etusivulle     Ylös

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.