fbpx

Valoja kansalle joka pimeässä ahertaa!

 

Syksy kääntyy talveen ja kodissa valon tarve lisääntyy. Löydät meiltä ihania valon tuojia, tunnelman luojia. Valaisimen valinnassa neuvona on, Ole rohkea! Valikoimastamme löytyy todella näyttäviä kuin minimalistisia ratkaisuja oli kyseessä olohuoneen, keittiön tai makuuhuoneen valaisin. Valaisimen muodolla ja rakenteella on merkitystä esimerkiksi Eightmoodin Cape Town kattovalaisin, sekä J-linen Open pöytävalaisin luo makeat varjot huoneeseen.

Valaisin Grönlundin malliston Benjamin on minimalistisen sisustajan valaisin. Tyylikkäät harmaan ja vaalean sävyt sopivat tiloihin joihin tarvitset valaisimen, joka näyttelee huomaamatonta pääosaa. Käytä mustaa ja punaista kun haluat tilaan valaisimelta voimaa ja näyttävyyttä.

Boheemisisustaja, valitsee skandinaaviseen bohokotiin luonnonvärisiä materiaaleja ja korostaa mustilla yksityiskohdilla. Boho kodissa voi olla runsaasti erilaisia valaisimia, jotka täydentävät ja luovat pehmeää tunnelmaa. Rottinkiset Trip valaisimilla saat luotua tilaasi pehmeän tunnelmallisen valaistuksen. Tilaa samalla myös sisustukselliset led-hehkut kaupastamme.

Selätä pimeys runsaalla valaistuksella. Se on tärkeä osa viihtyvyyttä ja herättää sisustuksen eloon.

Kaikki valaisimet näet tästä klik!  

 

Etusivulle     Ylös

Patinamittarin symboli on suurennuslasi.

  1. symboli tarkoittaa tuotteen olevan arvioitu hyväkuntoiseksi ja on lähinnä pölyyntynyt tai naarmuuntunut hieman.
  2. symbolia on annettu tuotteelle, joka on arvioitu olevan hieman likainen tai saanut kuljetuksissa naarmuja, jotka ovat helposti havaittavissa.
  3. Symbolia annetaan tuotteelle joka on selvästi naarmuuntunut tai likainen.